OF302-25BQ2 Oliefri kompressor 0,44kW

Varenr.:  

270OF302-25BQ2
47.950,00 kr. OutOfStock
59.937,50 kr. Inkl. moms

Oliefri kompressor
Model OF302-25BQ2
Utrolig støjsvag - Lydniveau på 65 dB
Luftmængde på 30 l/min ved 8 bar.

  • 270OF302-25BQ2
  • OLIEFRI KOMPRESSOR 0,44KW
  • KOMPRESSOR
  • 1609810

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Med OF302-25BQ2 får du en oliefri kompressoer med en makksimal trykluft på op til 30 l/min ved 8 bar.

 
Funktioner:
  • 100% oliefri
  • 100% driftcyklus
  • Kompakt og nem at bruge
  • Nem vedligeholdelse
  • Lang levetid
  • Lille og handy - Kan monteres direkte på brugstedet.

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 30 l/min
Lydniveau 65 dB
Beholderstr. 25 l
Depth 0
Height 0
Weight 33

Brandbeskrivelse

Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

https://jun-air.com
Ved at klikke på 'Accepter alle' giver du samtykke til, at vi kan indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og markedsføring.