Vakuum

Pålidelig industrielt vakuum hos Granzow A/S


OBS: Vi har komplet sortiment fra Leybold. Kontakt os for nærmere.

Vi leverer både komplette og skræddersyede vakuumløsninger, der passer til dine specifikke krav.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af vakuumprodukter og -tilbehør fra Leybold. Uanset om du har brug for vakuum til vakuumhåndtering, processtyring, emballage eller andre applikationer, kan du finde den rette vakuumløsning i vores produktkategori.

Vores sortiment inkluderer et bredt udvalg af vakuumtyper, herunder høj- til ultrahøj vakuum, tørløbende vakuum, olietætnet vakuum, vakuumsystemer, grovvakuum, vakuumventiler, vakuum til restgasanalyse, vakuumgennemføringer, roots vakuum, målinger og instrumenter, medicinsk vakuum, lækagesøgning, flanger og fittings med mere.

Vores webshop er konstant under udvikling for at sikre, at vi kan imødekomme dine behov. Hvis du ikke finder det, du leder efter, eller hvis du har brug for et tilbud på en skræddersyet vakuumløsning, er du velkommen til at kontakte os.
 
Som en erfaren leverandør inden for vakuumteknologi har vi mere end 85 års know-how i industrien. Vores industrielle vakuum fra Granzow A/S bruges bredt i forskellige brancher, hvor pålidelighed er afgørende. Udover vores produkter tilbyder vi også serviceaftaler til dit vakuumudstyr. Vi er dedikerede til at være din professionelle partner inden for industrielt vakuum.

Har du spørgsmål?

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
DK-2600 Glostrup, Danmark

(+45) 43 20 26 00
(+45) 43 20 26 99
info@granzow.dk

Vi arbejder løbende på at udvikle vores webshop. Hvis du ikke kan finde det produkt, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Sorter efter

Sogevac SV 40 B Atex
Sogevac SV 40 B Atex
Sogevac SV 40 B Atex
Out of stock
  • 802960305A22
  • SV40B ATEX cat. 2 indv./udv.
  • 960305A22

Log ind for at se pris hvis den ikke er synlig.

1 ude af 1 produkter
Ved at klikke på 'Accepter alle' giver du samtykke til, at vi kan indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og markedsføring.